AANBOD VAN GRIPP 

Ambulante begeleiding

Ondersteuning voor mensen met een PGB (persoonsgebonden budget) vanuit de wet WMO of de wet WLZ , die ondersteuning nodig hebben in de thuissituatie. De indicatie 'begeleiding individueel' is voor deze begeleiding van toepassing. Weet je niet goed wat dit inhoudt, dan kunt u altijd contact opnemen met GRIPP.

Afhankelijk van welke hulpvraag er is worden de werkzaamheden vormgegeven.

Het tarief voor begeleiding bedraagt € 42,50 per uur. Reiskosten: conform de belastingdienst € 0,21 per km (2023).  

Locatie: bij jou thuis
 
Buitencoaching

We gaan lopend door de natuur op ontdekking. Regelmatig staan we stil bij beelden die we onderweg tegen komen. We doen  ervaringsgerichte oefeningen. Doordat je gaat voelen/beleven vinden er onbewuste processen plaats en ervaar je aan den lijve hoe het is om tegen grenzen aan te lopen of hoe het voelt als je de lat (te) hoog legt, etcetera. En hoe is het met je zelfvertrouwen en zelfbeeld? 

En het leuke is, de materialen liggen gratis voor het grijpen! Geen dure spellen, boeken of andere benodigdheden, maar gewoon werken met wat de natuur je te bieden heeft; takjes, bladeren, veren, water, dennenappels, stenen.

Wandelschoenen en sportieve kleding zijn fijn om lekker in te kunnen bewegen.                 

Het tarief voor losse sessies als particulier bedraagt € 65,- voor 1,5 uur. Vaak brengt één sessie al veel op gang, een tweede sessie brengt diepgang en de derde sessie laat zien waar je heen wilt en wat daarvoor nodig is. Vandaar het pakket van 3 sessies voor 180,-.

Start vanaf 1 mei 2023.
Locatie: nader te bepalen, in gemeente De Fryske Marren.
Creatieve coaching

Bij creatieve coaching werk je met creatieve opdrachten, zonder dat je ervaring nodig hebt.
Volgens de muzisch agogische methodiek wordt er samen met de coach gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en het welzijn van jou als mens, doordat je een beroep doet op je binnenwereld met deze technieken.
Een paar voorbeelden zijn: Zentangles tekenen, collages maken, flatlay foto's met materialen uit de natuur en cyanotypie. Eigen inbreng is ook altijd goed om te bespreken. 

Het tarief voor losse sessies als particulier bedraagt € 85,- voor 2 uur inclusief materiaal. Pakket van 3 sessies kost € 240,-.

Locatie: Atelier Frats & Co, It Noard 109 Broek