DOOR WIE?

Atsje Hosper is een type die het leuk vindt om ondernemend bezig te zijn. Nieuwe dingen aanpakken en kansen creëren om er wat leuks van te maken, wat het dan ook moge zijn. Gezondheid en welzijn, daar draait het in het leven van Atsje om. En met name anderen helpen om de voordelen ervan te ontdekken. Als sociaal werker/coach kan zij een directe en positieve impact hebben op het leven van haar cliënten. Ze helpt mensen omgaan met stress, verbeteren van hun welzijn en het vinden van meer balans. In het dagelijks werk is zij ambulant persoonlijk begeleider bij doven, bij een grote landelijke organisatie.

Haar interesse in de muzisch agogische methodiek is groot. Hierin komen haar beide werelden samen; begeleiden van kwetsbare mensen en creatief bezig zijn. Kortom; expressie aan je gevoelens geven door middel van kunstzinnige activiteiten en natuurbeleving.

Deze werkzaamheden sluiten goed aan bij haar HBO-opleiding Social Work aangevuld met workshops en trainingen.

Ingeschreven in het Registerplein voor sociaal werkers en bij de KvK onder nummer 56741987.

" Inspiratie ontlokt creatie. Ik haal dat uit het graag buiten zijn, in het groen. Ik krijg energie van het buitenleven om daarna mooie dingen te maken in mijn atelier"

Atsje Hosper

GRIPPmethode

Wat betekenen de letters eigenlijk?

G - Geluk: Geluk benadrukt het streven naar een positieve en bevredigende levenshouding.

R - Rust: Rust staat voor innerlijke kalmte en balans, wat vaak bereikt wordt door coaching en buitenactiviteiten.

I - Inspiratie: Inspiratie is de kern van de methode, het aanwakkeren van nieuwe ideeën en motivatie.

P - Passie: Passie verwijst naar het aanwakkeren van enthousiasme en toewijding in wat je doet.

P - Proactiviteit: Proactiviteit moedigt mensen aan om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen groei en creativiteit.