Informatie

RUST, RUIMTE EN REGELMAAT

Het klinkt wat ouderwets naar de drie R's van Florence Nightingale (1820-1910). Daardoor niet minder wenselijk voor velen. Personen die kampen met klachten van overspannenheid, overbelasting door een psychische en/of psychiatrische aandoening of chronische vermoeidheid hanteren een levensstijl die bol staat van slordigheid, onrust en onregelmatigheid. Geen vaste tijden meer voor eten en slapen. Daar komt nog bij dat het huishouden niet op orde is, de boekhouding maandenlang achterloopt en het verschil tussen werk en privé volledig in elkaar overloopt.

En dan de constante overprikkeling: radio en tv staan altijd aan en als er geen telefoontjes of whatsapp-verkeer binnenkomt, dan wordt de computer gebruikt voor het surfen op internet en het beantwoorden van e-mails. Op een jachtige manier wordt de ene na de andere afspraak afgewerkt en tegelijkertijd voelt het alsof er nooit iets echt af is.

Loop jij vast? Dan is het misschien tijd voor een structuurcoach. Dit is een expert in het aanbrengen van rust, ruimte en overzicht. Het is een praktische coach die jou begeleidt bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd. En die jou helpt om het leven weer op te pakken en jou om leert gaan met kwetsbaarheden. 

Ben je zelf geen natuurtalent in het aanbrengen van structuur? Schakel dan GRIPP in!